sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kesämielellä

Takana on taas hiukan tavallista hektisempi viikko. Koulussa oli ensimmäisten näyttötehtävien aika, maanaintaista keskiviikkoon kuluin niitä tehden ja torstai stressistä palautuen (Niistä enemmän erillisessä postauksessa). Perjantainakin tuli lähdettyä koululle leikkaamaan kankaita, ettei tämänhetkisten projektien kanssa tulisi taas mestausfiilikset palautuspäivien lähestyessä, ja viikonloppuna oli tietenkin äitienpäivä, jonka johdosta viikonloppu vietettiin vanhempieni, isovanhempieni ja miesystäväni vanhempien hoveissa.

Oman mausteensa soppaan lisäsi uusi tietokoneeni, josta sain viestin tiistaina, että Jimm'sin pojat ovat saaneet sen koottua hakukuntoon :). Siirsin siihen dvd-aseman ja kovalevyt vanhasta koneestani ja asensin Windowsin ja ajurit ja revin hiuksiani, kunnei World of Warcraft suostunut siltikään toimimaan tökkimättä. Vaan onneksi minulla on mukavia kiltalaisia, joiden tietämyksestä ammentamalla sekin ongelma lopulta ratkesi ja nyt kelpaa taas raidata :). Serverien ensimmäisistä tapoista kisailtaessa WoW on jossain määrin välineurheilua ja noin 4-vuotias, ylikuumeneva ja empiväinen wanha koneeni alkoi olla suoritukselleni jo melkoinen taakka. Nyt suorituskykyni on taas vain omista taidoistani kiinni ja pääsen odottelemaan innolla myös tiistaista Diablo III:n julkaisua.

Aurinko alkaa jo paistaa risukasaan lämpimämmin myös muutoin kuin kuvainnollisessa mielessä ja odotan innolla, että ilmat tuosta vielä hiukan lämpenisivät. Itse en onneksi kärsi allergioista, mutta muiden kärsimyksiä sivusta seuranneena toivon, että siitepölykausikin menisi nopeaan ohi. Torstaiaamu valkeni vielä synkkänä ja sateisena, mutta iltapäivällä pilviverho taipui toivomuksiimme ja pääsimme nauttimaan auringonpaisteisesta pienestä kuvaussessiosta:







Kuvien otosta ja kameran lainasta suurkiitokset Lady Satinille <3. Yleensä olen melko hankala kuvattava ja itsekritiikin mestari, mutta tällä kertaa kuvista oli melkein hankala valita sopiva otanta.

Musta villakangashame ja silinteri omaa tuotantoa, liila velour-mekko kirppislöytö/H&M, korsetti Belle Modeste, kengät Spirit ja viuhka Venetsiasta.


2 kommenttia:

  1. Oih, ihana nähdä, että kuvat ovat onnistuneet todella kivasti :) Näistä kuvista omaksi suosikiksi melkeen nousi tuo kupla kuva <3 Se on ihana ja sä näytät siinä tosi kauniilta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :). Tykkään siitä kyllä itekin.

    VastaaPoista